Blogit

Patrick Gordinin mukaan laatu syntyy jatkuvasta kehittymisestä, luottamuksesta ja sen toimittamisesta, mitä lupaa. 

Salainen ase modernin yrityksen liiketoiminnalle? Ohjelmisto-ohjatut verkot yhdistävät toimipisteet ja käyttäjät turvallisesti pilvessä sijaitseviin sovelluksiin ja dataan 

Nykyisin työtä tehdään monista eri paikoista ja kaikki sovelluksista tiedostoihin sijaitsee yhä enenevissä määrin pilvessä. Tämä asettaa aivan uudenlaisia vaatimuksia niin yritysten verkoille kuin tietoturvallekin. Onneksemme näiden tueksi on kehitetty myös uutta teknologiaa. 

Jos minun pitäisi nimetä yksi ratkaisu, johon jokaisen pilven avustuksella työskentelevän yrityksen tulisi tutustua, se olisi ohjelmisto-ohjatut verkot. Ohjelmisto-ohjattu verkko tarjoaa joustavuutta, tietoturvaa, suorituskykyä, parempaa hallintaa ja helppoa pilvi-integraatiota – joten sitä voisi jopa melkein kutsua modernin yrityksen salaiseksi aseeksi.  

Modernit tietoturvalliset ja joustavat verkkoratkaisut ovat tätä päivää – ja jo käytössä monissa yrityksissä.

Ohjelmisto-ohjatut tietoverkot mahdollistavat pilvessä toimivalle yritykselle laiteriippumattoman käyttäjätilipohjaisen lähestymistavan ja juuri yrityksen tarpeisiin vastaavan, yksityisen tietoturvallisen verkon. Samalla ohjelmisto-ohjattu verkko varmistaa, että tietoliikenne ja tietoturva kehittyvät pilven ja yrityksen liiketoiminnan edellyttämässä vauhdissa, pilven integroitua tietoturvaa sopivasti hyödyntäen.  

Yksi esimerkki ohjelmisto-ohjatusta verkosta on Secure SD-WAN, jonka avulla yrityksen eri toimipisteet voidaan nivoa virtuaalisesti yhteen lisäten tietoverkon turvallisuutta ja helpottaen sen hallintaa. Nämä modernit, tietoturvalliset ja joustavat verkkoratkaisut ovat tätä päivää jo monissa yrityksissä.   

Jos verkon turvallisuuteen kaipaa lisäpuhtia, sitä tarjoilevat esimerkiksi SASE-ratkaisut (Secure Access Service Edge). Kyseessä on modernien tietoturvaratkaisujen kokonaisuus, josta hyötyvät erityisesti hybridityöhön, hajautettuihin pilvipalveluihin ja -sovelluksiin sekä maailmanlaajuiseen toimintaan keskittyvät yritykset. Se yhdistää liiketoiminnan turvaamiselle elintärkeät verkko- ja tietoturvaominaisuudet yhdeksi pilvipalveluun nojaavaksi kokonaisuudeksi.  

DNA Cloud Managed SASE auttaa yrityksiä siirtymään nopeasti ja vaivattomasti nykyaikaisen kyberturvallisuuden huipputasolle tarjoten luotettavuutta, joustavuutta ja saavutettavuutta. MSASE:n tärkein etu on, että se auttaa nostamaan yrityksen kyberturvallisuuden nykyaikaiselle tasolle ilman tarvetta rakentaa ja ylläpitää erittäin monimutkaista ja pitkälle erikoistunutta SASE-infrastruktuuria yrityksen sisäisin voimin. 

Suunnittelusta hallintaan – laatua unohtamatta 

Uusi teknologia tai uudet ratkaisut eivät vielä itsessään takaa mitään, vaan on tärkeää ymmärtää ensin liiketoiminnan ja sitä pyörittävien ihmisten tarpeet ja miettiä vasta sitten tekniset ratkaisut. Tähän on syytä valita osaava ja luotettava kumppani. 

Meillä DNA:lla panostetaan työntekijöiden osaamiseen ja koulutukseen, minkä vuoksi he osaavat auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Teknologia ei palvele yritystä, ellei se ole oikein suunniteltua, implementoitua, operoitua sekä hallittua. 

Projektien johtaminen ja projekteissa toimiminen ovat keskeisiä menestystekijöitä teknologian käyttöönotossa. Siksi panostamme vahvasti projektinjohtokoulutukseen ja -malleihin. Teknisissä asiantuntijakoulutuksissa keskitymme yhteistyökumppaneidemme koulutuksiin ja suoritamme heidän vaatimansa sertifikaatit. 

Laatu syntyy jatkuvasta kehittymisestä, luottamuksesta ja sen toimittamisesta, mitä lupaa.

Laatu ja sen määrätietoinen kehittäminen on kaiken DNA:n toiminnan perusta. Tämän eteen on tehty jo vuosia töitä. Tiedämme hyvin, ettei laatu synny itsestään tai pelkkien teknisten ratkaisuiden avulla. Se syntyy jatkuvasta kehittymisestä, luottamuksesta ja sen toimittamisesta, mitä lupaa. 

Viimeisin osoitus DNA:n määrätietoisesta kehittymisestä on meille myönnetty ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti. Nyt asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat uskoa entistä turvallisemmin mielin DNA:n kyvykkyyteen huolehtia asiakkaiden tietoturvasta ja liiketoiminnan jatkuvuudesta ensiluokkaisesti.  


 

Kaipaako yrityksesi turvallisia ja luotettavia verkkopalveluita? Hoidetaan yhdessä toimivat ja tietoturvalliset tietoliikenneyhteydet kuntoon!  

Avainsanat:

Verkko Digitalisaatio Pilvipalvelut

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
9/2024 DNA Yrityksille

Näin ennakoit kustannukset: hanki mobiililaitteet palveluna

Blogi
9/2024 Tommi Hirvi

Verkolla ei ole väliä – vai onko sittenkin?

Artikkeli
9/2024 DNA Yrityksille

Kannattaako yrityksen hankkia laitteet palveluna?

Blogi
Mustapukuinen huppupäinen nainen isoissa pyöreissä aurinkolaseissa katsoo suoraan kameraan.
9/2024 Juho Saarinen

Muutu tai juutu – miltä näyttää syksyn kybermuoti?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.