Blogit

Kuinka palata perhevapaalta takaisin töihin?

Suvi Peltomäki palasi hiljattain vuoden mittaiselta perhevapaalta takaisin työelämään. Ennen paluutaan Suvi ja hänen esimiehensä treffasivat sopiakseen, miten paluu hoituisi ja millainen rooli Suvia odottaisi.

Firmassa oli tapahtunut joitakin muutoksia Suvin poissaolon aikana, ja lisäksi Suvin oma kokemus oli karttunut järjestötoiminnan kautta siinä määrin, että uusien vastuiden ottaminen oli ajankohtaista. Vanhojen tuttujen tehtäviensä ohella Suvi otettiin palattuaan mukaan tarjousten työstämiseen.

Suvi osallistui perhevapaansa aikana myös aktiivisesti Mothers in Business -organisaation toimintaan. MiB:n aktiivina hän pääsi muun muassa verkostoitumaan eri alojen ihmisten kanssa, hoitamaan yrityssuhteita, osallistumaan startupin perustamiseen ja pyörittämään kunnianhimoisesti kasvavaa yhdistystä.

Videolla hän antaa omat vinkkinsä työhön paluuseen, ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen myös perhevapaan aikana.

Mothers in Business on korkeasti koulutettujen, uraorientoituneiden äitien verkosto, joka antaa tukea perhevapaiden aikana, ja ajaa työn ja perheen yhteensovittamista myös perhevapaiden ulkopuolella. Tutustu osoitteessa mothersinbusiness.fi.

Avainsanat:

Vinkit Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

5G laajenee vauhdilla, ja siitä hyötyvät niin yritykset kuin kotitaloudet – ”Kun työt tehdään pilvessä, on yhteyden nopeudella todella väliä”

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Älä anna stressin ottaa ohjaksia – hyvinvointilääkärin vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Miten teknologiayritys uudistuu palveluorganisaatioksi?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.